Advocaat Emmen

Advocaat Emmen

Een advocaat in Emmen die u op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht of scheiden kan bijstaan? AFB Advocatuur beschikt nu ook over spreekruimte in Emmen. AFB Advocatuur denkt met u mee en stelt uw belang voorop. Wij willen de advocatuur ook in Emmen weer toegankelijk maken voor het MKB en particulieren. Daarom vindt u bij ons geen wollig taalgebruik of hoge tarieven.

Advocaat Emmen

Op het gebied van arbeidsrecht staat AFB Advocatuur zowel werkgevers, werknemers als ambtenaren(3) bij. U vindt bij ons professionaliteit, deskundigheid en klantvriendelijkheid voor een betaalbaar tarief.

Op het gebied van ondernemingsrecht richt AFB Advocatuur zich met name op ondernemers in het MKB. U kunt bij ons advocatenkantoor terecht voor advies over uw algemene voorwaarden, het beoordelen en opstellen van contracten, incasso’s, faillissementen en dergelijke. Wij denken met u mee en adviseren u pro actief. Ontkomt u niet aan een procedure dan gaan wij voortvarend en doortastend te werk zodat u zich bezig kunt houden met wat u het liefst doet: ondernemen.

Advocaat Emmen? Meer informatie over onze werkwijze en concurrerende tarieven vindt u hier:

Bent u op zoek naar een advocaat in Emmen? Neemt u dan gerust contact op met AFB Advocatuur. Wij staan u graag te woord!