Advocaat Hengelo

Advocaat Hengelo

Een advocaat in Hengelo die deskundig is en een prettige samenwerking belangrijk vindt, vind u bij AFB Advocatuur. Wij zijn gespecialiseerd in de rechtsgebieden arbeidsrecht, ondernemingsrecht en echtscheidingen/alimentatie. Voor welk probleem of vraagstuk u ons advocatenkantoor in Hengelo ook inschakelt, wij streven ernaar een zo goed mogelijk resultaat voor u te behalen. Wij houden niet van wollig taalgebruik, luisteren naar de wensen van onze cliënten en hanteren een betaalbaar tarief. Leest u op onze website over onze werkwijze.

Advocaat Hengelo

AFB Advocatuur biedt advies en ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Met al uw vragen over ontslag (op staande voet), reorganisatie, dossieropbouw, ziekte en re-integratie etc. kunt u bij ons in Hengelo terecht. Ons advocatenkantoor staat zowel werkgevers, werknemers als ambtenaren bij.

Ook met ondernemingsrechtelijke vragen bent u bij ons in Hengelo aan het goede adres. Het ondernemingsrecht bestaat uit alle juridische kwesties waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen. U kunt hierbij denken aan het opstellen en controleren van overeenkomsten en contracten, het incasseren van geldvorderingen, aansprakelijkheidskwesties en faillissementen. AFB Advocatuur adviseert u daarnaast pro-actief over de juridische risico’s die u als ondernemer loopt.

Advocaat in Hengelo? Bij AFB Advocatuur in Hengelo kunt u terecht met allerlei verschillende vraagstukken. Op onze website kunt u meer informatie verkrijgen over onder andere:

  • Onderwerpen waar u als werkgever mee te maken kunt krijgen
  • Onderwerpen waar u als werknemer mee te maken kunt krijgen
  • Onderwerpen waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen
  • Echtscheidingen en alimentatiekwesties

Zoekt u een advocaat in Hengelo of wilt u meer weten? Neemt u dan gerust eens contact op met AFB Advocatuur. Wij staan u graag te woord!