Advocatenkantoor Emmen

Advocatenkantoor Emmen

AFB Advocatuur is opgericht op 1 juli 2011. Sinds 1 december 2011 beschikken wij ook over spreekruimte in Emmen. AFB Advocatuur is een advocatenkantoor dat zich onderscheidt van de traditionele advocatuur. Bij ons vindt u geen wollig taalgebruik of hoge tarieven. Wij doen alleen datgene wat we leuk vinden en waar we goed in zijn: arbeidsrecht, ondernemingsrecht en echtscheidingen (met name voor ondernemers) en we doen dat tegen zeer betaalbare tarieven. Onze missie is om de advocatuur ook in Emmen weer toegankelijk te maken voor het MKB en particulieren, zonder in te leveren op kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit.

Advocatenkantoor Emmen

AFB Advocatuur zet uw belang altijd voorop. Als dat betekent dat u beter niet kunt procederen, ook al heeft u gelijk, omdat de kosten niet opwegen tegen de baten, dan krijgt u dat eerlijk van ons te horen. Bent u partij in een procedure, dan bijten we ons vast in uw zaak en gaan we voor het best mogelijke resultaat.

Eén van onze specialismen is het ondernemingsrecht. Dit rechtsgebied bevat alle juridische kwesties waarmee u als ondernemer te maken kunt krijgen. U kunt hierbij denken aan het inschatten en beperken van risico’s, het opstellen van algemene voorwaarden en contracten en het voeren van gerechtelijke procedures. Bij AFB Adovcatuur vindt u niet alleen deskundigheid en professionaliteit, maar ook betrokkenheid en voortvarendheid. En dat alles tegen een zeer concurrerend tarief.

Advocatenkantoor Emmen? Graag vertellen we u wat meer over wie we zijn, wat we belangrijk vinden en wat we zoal voor u kunnen betekenen. Lees op onze website meer over:

Heeft u nog vragen? U kunt te allen tijde contact opnemen met AFB Advocatuur. Wij staan u graag te woord!