Advocatenkantoor Hengelo

Advocatenkantoor Hengelo

Ons advocatenkantoor in Hengelo hecht veel waarde aan een professionele en deskundige dienstverlening tegen een betaalbaar tarief. Omdat een advocaat simpelweg niet alle ontwikkelingen op alle rechtsgebieden kan bijhouden, beperken wij ons tot drie rechtsgebieden: ondernemingsrecht, arbeidsrecht en echtscheidingen. U kunt met uw vragen hierover ten alle tijde bij ons in Hengelo terecht voor advies en juridische bijstand, en als u daar prijs op stelt bezoeken wij u op uw kantoor. Onze werkwijze kenmerkt zich door professionaliteit, ervaring en resultaatgerichtheid. Bovendien beschikken wij over jarenlange ervaring.

Advocatenkantoor Hengelo

In principe zijn er twee mogelijkheden om te scheiden: op gezamenlijk verzoek of op eenzijdig verzoek. Als u en uw partner het eens zijn over bijvoorbeeld de hoogte van de alimentatie, het ouderschapsplan en de gezamenlijke woning, is een echtscheiding op gezamenlijk verzoek de snelste en goedkoopste oplossing. Advocatenkantoor AFB Advocatuur rekent een vast tarief van € 949,- incl. BTW (slechts € 474,50 p.p inclusief € 288,- griffierecht) voor het gehele traject. Onze echtscheidingsadvocaat in Hengelo gaat voortvarend te werk. Een echtscheiding op gezamenlijk verzoek kan binnen 2 á 3 maanden gerealiseerd worden. Is het enige geschilpunt de hoogte van de alimentatie? Dan kunt u door AFB Advocatuur een objectieve alimentatieberekening laten maken dat als uitgangspunt voor de besprekingen over de alimentatie kan dienen.

Kunnen u en uw ex-partner het niet eens worden over de gevolgen van de echtscheiding? Dan resteert een procedure op eenzijdig verzoek. Uiteraard kan AFB Advocatuur u dan ook bijstaan. Belt u gerust voor een intakegesprek met onze advocaat in Hengelo (074 -30 200 12)

Advocatenkantoor Hengelo? Voor arbeidsrecht in Hengelo, ondernemingsrecht in Hengelo of een echtscheiding in Hengelo trekt u aan de bel bij AFB Advocatuur in Hengelo. Lees op onze website meer over:

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor in Hengelo of heeft u een vraag? Neemt u dan gerust contact op met AFB Advocatuur. Wij staan u graag te woord!