Arbeidsrecht Hengelo

Arbeidsrecht Hengelo

Arbeidsrecht Hengelo? AFB Advocatuur is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Ons advocatenkantoor in Hengelo staat zowel werkgevers, werknemers als ambtenaren bij. Met onze jarenlange ervaring en uitstekende kennis op het gebied van arbeidsrecht, zijn wij in staat u kwalitatief zeer hoogwaardige diensten te verlenen tegen een betaalbaar tarief. Voor een compleet advies werken wij, indien nodig, samen met onder andere fiscalisten en pensioenadviseurs.

Arbeidsrecht Hengelo

Kenmerkend voor AFB Advocatuur, is de doortastende, enthousiaste en klantvriendelijke werkwijze. Bij al onze adviezen staat uw belang voorop. Als u op zoek bent naar een advocaat in Hengelo die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en op komt voor uw belangen, bent u bij AFB Advocatuur aan het juiste adres. Omdat wij de advocatuur weer toegankelijk willen maken voor het MKB en particulieren, bieden wij onze diensten aan tegen een betaalbaar tarief. Ook het maken van een vaste prijsafspraken behoort tot de mogelijkheden.

Naast arbeidsrecht in Hengelo, kunt u ook voor andere vraagstukken terecht bij ons advocatenkantoor in Hengelo. Op onze website leest u meer over bijvoorbeeld:

Meer weten over arbeidsrecht in Hengelo? Neemt u dan gerust even contact op met AFB Advocatuur. Wij staan u graag te woord!