Echtscheiding Emmen

Echtscheiding Emmen

Uw echtscheiding in Emmen wilt u natuurlijk het liefst zo soepel mogelijk laten verlopen. De beslissing om te scheiden is al moeilijk genoeg. Bij AFB Advocatuur krijgt u niet alleen juridisch advies over uw rechten en plichten tijdens en na de echtscheiding, maar vindt u ook een luisterend oor.

Echtscheiding Emmen

Wij zijn gespecialiseerd in echtscheidingen waarbij een onderneming is betrokken. Wij houden niet alleen rekening met de financiële gevolgen op korte termijn, maar houden ook rekening met de toekomst. Een echtscheiding waarbij een onderneming is betrokken, verdient nu eenmaal een andere aanpak. Maar ook als u of uw ex-partner geen onderneming heeft, kunt uiteraard bij ons terecht voor juridische bijstand bij uw echtscheiding. In principe zijn er twee mogelijkheden om te scheiden: op gezamenlijk verzoek of op eenzijdig verzoek. Als u en uw partner het een zijn over bijvoorbeeld de hoogte van de alimentatie, het ouderschapsplan en de gezamenlijke woning, is een echtscheiding op gezamenlijk verzoek de snelste en goedkoopste oplossing. Advocatenkantoor AFB Advocatuur rekent een vast tarief van € 750,- incl. BTW (slechts € 375,- p.p) en verzorgt dan, samen met u en uw (ex)partner het gehele traject. Onze echtscheidingsadvocaat in Emmen gaat voortvarend te werk. Een echtscheiding op gezamenlijk verzoek kan binnen 2 á 3 maanden gerealiseerd worden. Is het enige geschilpunt de hoogte van de alimentatie? Dan kunt u door AFB Advocatuur een objectieve alimentatieberekening laten maken dat als uitgangspunt voor de besprekingen over de alimentatie kan dienen.

Als u en uw ex-partner het niet eens kunnen worden, is een eenzijdig verzoek de aangewezen weg. Uiteraard kan AFB Advocatuur u ook dan bijstaan. Een echtscheidingsadvocaat in Emmen die oog heeft voor uw belangen en voortvarend te werk gaat vindt u bij AFB Advocatuur.

Uw echtscheiding in Emmen is in goede handen bij AFB Advocatuur. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Leest u bijvoorbeeld eens wat meer over:

Wit u meer weten over uw echtscheiding in Emmen of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact op met AFB Advocatuur. Wij staan u graag te woord!