Echtscheiding Hengelo

Echtscheiding Hengelo

Uw echtscheiding in Hengelo wilt u natuurlijk het liefst zo soepel mogelijk laten verlopen. De beslissing om te scheiden is al moeilijk genoeg. Bij AFB Advocatuur krijgt u niet alleen juridisch advies over uw rechten en plichten tijdens en na de echtscheiding, maar vindt u ook een luisterend oor.

Echtscheiding Hengelo

Wij zijn gespecialiseerd in echtscheidingen waarbij een onderneming is betrokken. Wij houden niet alleen rekening met de financiële gevolgen op korte termijn, maar houden ook rekening met uw toekomst. Een echtscheiding waarbij een onderneming is betrokken, verdient nu eenmaal een andere aanpak. Maar ook als u of uw ex-partner geen onderneming heeft, kunt uiteraard bij ons terecht voor juridische bijstand bij uw echtscheiding.

In principe zijn er twee mogelijkheden om te scheiden: op gezamenlijk verzoek of op eenzijdig verzoek. Als u en uw ex-partner het eens zijn over bijvoorbeeld de hoogte van de alimentatie, het ouderschapsplan en de gezamenlijke woning, is een echtscheiding op gezamenlijk verzoek de snelste en goedkoopste oplossing. Advocatenkantoor AFB Advocatuur rekent een vast tarief van € 750,- incl. BTW (slechts € 375,- p.p) en verzorgt dan, samen met u en uw ex-partner het gehele traject. Onze echtscheidingsadvocaat in Hengelo gaat voortvarend te werk. Een echtscheiding op gezamenlijk verzoek kan binnen 2 á 3 maanden gerealiseerd worden.

Is het enige geschilpunt de hoogte van de alimentatie? Dan kunt u door AFB Advocatuur een objectieve alimentatieberekening laten maken dat als uitgangspunt voor de besprekingen over de alimentatie kan dienen. Als u en uw ex-partner het niet eens kunnen worden, is een eenzijdig verzoek de aangewezen weg. Uiteraard kan AFB Advocatuur u ook dan bijstaan. Een echtscheidingsadvocaat in Hengelo die uw belang voorop stelt en voortvarend te werk gaat vindt u bij AFB Advocatuur.

Echtscheiding Hengelo? Wij luisteren naar onze cliënten, denken met hen mee en zullen te allen tijde met een eerlijk en realistisch advies geven. Op onze website leest u meer over onze andere specialismen en onze tarieven

Wilt u meer weten over uw echtscheiding in Hengelo? Neemt u dan gerust even contact op met AFB Advocatuur. Wij staan u graag te woord!