Ondernemingsrecht Hengelo

Ondernemingsrecht Hengelo

Ondernemingsrecht in Hengelo: AFB Advocatuur is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Zaken waarmee u als ondernemer te maken krijgt, zijn bijvoorbeeld: het opstellen en controleren van algemene voorwaarden, het opstellen van overeenkomsten of het onderhandelen hierover en het incasseren van geldvorderingen. Maar als ondernemer houdt u zich waarschijnlijk liever bezig met waar u goed in bent: ondernemen. Daarom neemt AFB Advocatuur u de juridische kwesties zoveel mogelijk uit handen. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent en doen wij waar wij goed in zijn: juridische kwesties voorkomen, signaleren en oplossen.

Ondernemingsrecht Hengelo

Niet alleen adviseren wij u wanneer het probleem zich voordoet, het liefst bouwen we een bestendige relatie op met u en uw bedrijf zodat we u ook pro actief kunnen adviseren over bijvoorbeeld op handen zijnde wetswijzigingen. En dat alles tegen zeer scherpe tarieven. Zoekt u een professioneel, deskundig en betrokken advocatenkantoor in Hengelo dat met u meedenkt en u pro actief adviseert? Dan bent u bij AFB Advocatuur aan het goede adres.

Ondernemingsrecht in Hengelo is niet het enige rechtsgebied waar AFB Advocatuur in gespecialiseerd is. Lees op onze website meer over:

Meer weten over ondernemingsrecht in Hengelo? Neemt u dan gerust contact op met AFB Advocatuur. Wij staan u graag te woord!