Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is een breed rechtsgebied.  AFB Advocatuur heeft zich gespecialiseerd in:

  • Handelsrecht (o.a. geschillen bij koop, commerciële contracten, productaansprakelijkheid, consumentenrecht)
  • Algemene voorwaarden
  • Aansprakelijkheidskwesties (o.a. bestuurdersaansprakelijkheid)
  • Incasso
  • Advies rechtsvorm oprichting onderneming
  • Managementovereenkomst

Voorkomen is beter dan genezen, ook in het ondernemingsrecht. Een goed geformuleerd contract kan immers discussie voorkomen, hetzelfde geldt voor de juiste algemene voorwaarden.

Komt het toch tot een geschil, dan ontvangt u een nauwkeurige inschatting van uw proceskansen. Het voorkomen van een procedure bespaart tijd en geld, maar mocht het toch tot een procedure komen dan heeft u met een advocaat van AFB Advocatuur een advocaat die van begin tot het eind voor, achter en naast u staat.

Krijgt u als ondernemer overigens privé te maken met echtscheidings- of alimentatiekwesties, dan bent u ook aan het goede adres.  Een ‘unique selling point’ van het kantoor is namelijk dat we  de ondernemer zowel zakelijk als privé bij kunnen staan.  Het voordeel hiervan is evident: wij zijn immers uitstekend op de hoogte van de (financiële) situatie bij de onderneming en in hoeverre dit invloed heeft op uw privékwestie (denk aan een verdeling van een huwelijksgemeenschap of alimentatie)

Vrijblijvend meer informatie? Bel  074 30 200 12 en vraag naar Barbera Netters of stuur een e-mail naar info@afbadvocatuur.nl