Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is een breed rechtsgebied.  Wij beperken ons tot een aantal aspecten waarin we ons hebben gespecialiseerd:

  • Handelsrecht (o.a. geschillen bij koop, commerciële contracten, productaansprakelijkheid, consumentenrecht)
  • Algemene voorwaarden
  • Aansprakelijkheidskwesties (o.a. bestuurdersaansprakelijkheid)
  • Incasso
  • Advies rechtsvorm oprichting onderneming
  • Managementovereenkomst

Voorkomen is beter dan genezen, ook in het ondernemingsrecht. Een goed geformuleerd contract kan immers discussie voorkomen, hetzelfde geldt voor de juiste algemene voorwaarden.

Komt het toch tot een geschil, dan ontvangt u van ons een nauwkeurige inschatting van uw proceskansen. In eerste instantie proberen we een procedure te voorkomen, dat bespaart u namelijk tijd en geld. Komt het echter toch tot een procedure, dan heeft u met een advocaat van AFB Advocatuur een advocaat die van begin tot het eind voor, achter en naast u staat.

Krijgt u als ondernemer overigens privé te maken met echtscheidings- of alimentatiekwesties, dan bent u bij ons aan het goede adres.  Een ‘unique selling point’ van ons kantoor is namelijk dat we  de ondernemer zowel zakelijk als privé bij kunnen staan.  Het voordeel hiervan is evident: wij zijn immers uitstekend op de hoogte van de (financiële) situatie bij de onderneming en in hoeverre dit invloed heeft op uw privékwestie (denk aan een verdeling van een huwelijksgemeenschap of alimentatie)

Vrijblijvend meer informatie? Bel  074 30 200 12 en vraag naar Barbera Netters of stuur een e-mail naar info@afbadvocatuur.nl