Ontslag Emmen

Ontslag Emmen

Woont of werkt u in Emmen en dreigt u te worden ontslagen? Stem nooit zomaar in met een voorstel van uw werkgever. Laat het voorstel eerst beoordelen door de arbeidsrechtadvocaat van AFB Advocatuur zodat u weet waar u recht op heeft en bovendien uw recht op een uitkering behoudt.. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om uw kansen goed in te schatten en u eerlijk advies te geven. Bij ons staat uw belang voorop!

Ontslag Emmen

Wij beschikken over spreekruimte in Emmen, waardoor het maken van een afspraak op zeer korte termijn mogelijk is. Woont of werkt u niet in de buurt van Emmen dan kunt u het voorstel van uw werkgever uiteraard ook mailen naar info@afbadvocatuur.nl. Naast advies over ontslagkwesties, kunnen wij u ook bijstaan in geschillen over concurrentie- en relatiebedingen. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de re-integratie inspanningen van uw werkgever.

Ons advocatenkantoor staat erom bekend dat zij voortvarend te werk gaat. Op onze website kunt u meer lezen over onze werkwijze.

Ontslag Emmen? Onze arbeidsrechtadvocaat staat ook in Emmen voor u klaar. Naast het arbeidsrecht zijn wij gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en echtscheidingen. Op onze website leest u meer over:

Heeft u vragen over uw ontslag in Emmen of wilt u meer weten over een van de hierboven genoemde onderwerpen? U kunt te allen tijde contact opnemen met AFB Advocatuur. Wij staan u graag te woord!