Ontslag Hengelo

Ontslag Hengelo

Ontslag Hengelo? Is uw personeelsbestand te groot of te duur en moet u reorganiseren? Heeft u een niet-functionerende werknemer? Of werkt een werknemer niet mee aan zijn re-integratie? Al deze vragen vergen een zorgvuldige aanpak om het dienstverband te kunnen beëindigen. AFB Advocatuur in Hengelo kan u bijstaan en ervoor zorgen dat u de juiste stappen zet, zodat u het dienstverband met uw werknemer daadwerkelijk mag beëindigen (met wederzijds goedvinden, een vergunning van het UWV of ontbinding door de kantonrechter)

Ontslag Hengelo

Bent u werknemer en heeft u een beëindigingsvoorstel van uw werkgever ontvangen? Laat deze dan eerst beoordelen door een advocaat van AFB Advocatuur zodat u zeker weet waar u recht op heeft en bovendien uw recht op een uitkering behoudt. Als u niet in de buurt van Hengelo woont of werkt, kunt u de overeenkomst uiteraard ook altijd mailen naar info@afbadvocatuur.nl

AFB Advocatuur staat ook ambtenaren bij in bezwaar- en beroepsprocedures tegen een ontslagbesluit. AFB Advocatuur is specialist op het gebied van arbeidsrecht. Onze adviezen zijn van hoogwaardige kwaliteit maar houden ook rekening met uw belangen en praktische aspecten zoals de kosten. Wij beschikken over zeer uitgebreide kennis op het gebied van bijvoorbeeld ontslag (op staande voet) en zijn zodoende in staat u te behoeden voor valkuilen.

Niet alleen als u een advocaat in Hengelo nodig hebt met betrekking tot ontslag- of andere arbeidsrechtelijke kwesties bent u bij AFB advocatuur aan het juiste adres, ook voor vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht en echtscheiding/alimentatie kunt u bij ons terecht. Bij AFB Advocatuur in Hengelo vindt u niet alleen kwaliteit maar ook betrokkenheid.

Ontslag Hengelo? AFB Advocatuur staat voor u klaar. Op onze website kunt u meer leest u meer over:

  • De tarieven van AFB Advocatuur
  • De rechtspositie van ambtenaren

Heeft u een vraag? Neemt u dan gerust even contact op met AFB Advocatuur. Wij staan u graag te woord!