Over ons

AFB Advocatuur is in 2011 opgericht door mr. Barbera Netters. Het kantoor is gevestigd in Hengelo (Ov). Wij zijn werkzaam op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en echtscheidingen.  Onze klanten zijn ondernemers (MKB) en particulieren.

Onze belofte

Als u ons belt en onverhoopt geen advocaat te spreken krijgt, wordt u binnen één werkdag teruggebeld.  Indien gewenst ontvangt u een (proces)advies binnen drie werkdagen. U krijgt van ons eerlijk en praktisch advies over uw kansen en vooraf helderheid over de te verwachten kosten.

Dat is waar wij voor staan en dat is wat wij elke dag opnieuw waarmaken.

Onze betrokkenheid

Wij investeren in een goede relatie met onze klanten. Wij verdiepen ons in uw branche en onderneming. Bij alles wat we doen vragen we ons eerst af: Wat heeft de klant er aan? Net als u zijn wij ondernemers. Wij weten dus dat u niet zit te wachten op paginalange adviezen maar dat u wilt weten wat de volgende stap is en hoe u deze het beste kunt zetten.

U heeft bij ons altijd een vast aanspreekpunt. Deze advocaat is op de hoogte van alles wat er binnen uw bedrijf speelt en kan u daardoor uitstekend, en pro-actief, adviseren.

Wij begrijpen ook, of u nu ondernemer of particulier bent, dat een juridisch probleem ingrijpend kan zijn. Daarom staan wij voor, achter en naast u. Van begin tot eind.

Onze kwaliteit

Wij willen u de hoogste kwaliteit voor een redelijke prijs leveren.  Dat betekent echter wel dat we u niet op elk rechtsgebied bij kunnen staan.  Daarom zijn we uitsluitend actief op de volgende rechtsgebieden : arbeidsrecht , ondernemingsrecht en  familierecht (echtscheidingen en alimentatie).