Het kantoor

AFB Advocatuur is een in 2011 opgerichte eenmanszaak door mr. Barbera Netters. Het kantoor is gevestigd in Hengelo (Ov) en actief op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en echtscheidingen.  De klanten zijn ondernemers (MKB) en particulieren.

De belofte

Als u  belt en onverhoopt geen advocaat te spreken krijgt, wordt u binnen één werkdag teruggebeld.  Indien gewenst ontvangt u een (proces)advies binnen drie werkdagen. U krijgt een eerlijk en praktisch advies over uw kansen en vooraf helderheid over de te verwachten kosten.

De betrokkenheid

Een goede relatie met de klanten moet je in investeren. Daarom verdiept de advocaat zich in uw onderneming en branche. Bij alles wat de advocaat doet wordt de vraag gesteld: Wat heeft de klant er aan? U zit namelijk niet te wachten op paginalange adviezen maar  u wilt gewoon weten wat de volgende stap is en hoe u deze het beste kunt zetten.

U heeft altijd een vast aanspreekpunt. Deze advocaat is op de hoogte van alles wat er binnen uw bedrijf speelt en kan u daardoor uitstekend, en pro-actief, adviseren.

Of u nu ondernemer of particulier bent, een juridisch probleem kan ingrijpend zijn. Daarom staat AFB Advocatuur voor, achter en naast u. Van begin tot eind.

De kwaliteit

De hoogst mogelijke kwaliteit voor een redelijke prijs leveren, dat is het doel.  Dat betekent echter wel dat de rechtsgebieden beperkt zijn tot het: arbeidsrecht , ondernemingsrecht en  familierecht (echtscheidingen en alimentatie).