Kosten

De advocaat die uw zaak behandelt is transparant over de kosten. Deze proberen we zo laag mogelijk te houden, daarom betaalt u geen kantoorkosten (vaak 6% van het uurtarief).

De uurtarieven zijn:

€ 160,- per uur (excl. BTW en verschotten) voor particuliere klanten

€ 175,- per uur (excl. BTW en verschotten) voor zakelijke klanten.

Tijd is geld, vooral voor ondernemers. Heeft u liever een afspraak bij u op kantoor? Dat kost u niets extra, behalve een kopje koffie.

Afhankelijk van de kwestie is het ook mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken.

De advocaat behoudt zich het recht voor om betaling van een voorschot te verlangen voordat de zaak in behandeling wordt genomen. Dit gebeurt echter altijd in overleg.

Verschotten

Dit zijn kosten die in rekening worden gebracht, zoals bijvoorbeeld deurwaarderskosten en het griffierecht.  Deze kosten worden aan u doorberekend.

Gefinancierde rechtsbijstand

U bent ook van harte welkom indien u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Op www.rvr.org kunt u beoordelen of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand en de hoogte van uw eigen bijdrage. U kunt ook eerst contact opnemen met het Juridisch Loket  (0900-8020) en een doorverwijzing voor AFB Advocatuur vragen. U krijgt dan een korting op uw eigen bijdrage.

Rechtsbijstandverzekering

Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft kunt u, onder bepaalde voorwaarden, uw eigen advocaat kiezen. U kunt kosteloos een kopie van de algemene voorwaarden van uw verzekering naar info@afbadvocatuur.nl mailen. De advocaat controleert dan gratis of u recht heeft op een vrije advocaatkeuze.

Vrijblijvend meer informatie? Bel  074 30 200 12 en vraag naar Barbera Netters of stuur een e-mail naar info@afbadvocatuur.nl