Kosten

Wij doen niet geheimzinnig over onze kosten. Deze proberen we zo laag mogelijk te houden, daarom betaalt u bij ons geen kantoorkosten (vaak 6% van het uurtarief).

Onze uurtarieven zijn:

€ 160,- per uur (excl. BTW en verschotten) voor particuliere klanten

€ 175,- per uur (excl. BTW en verschotten) voor zakelijke klanten

Tijd is geld, vooral voor ondernemers. Daarom komen we graag naar onze zakelijke klanten toe. Onze reistijd kost u niets extra, behalve een kopje koffie.

Afhankelijk van de kwestie is het ook mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken.

Wij behouden ons het recht voor betaling van een voorschot te verlangen voordat we uw zaak in behandeling nemen. Dit gebeurt echter altijd in overleg.

Verschotten

Dit zijn kosten die bij ons in rekening worden gebracht, zoals bijvoorbeeld deurwaarderskosten en het griffierecht.  Deze kosten worden aan u doorberekend.

Gefinancierde rechtsbijstand

U bent bij ons ook van harte welkom indien u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Op www.rvr.org kunt u beoordelen of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand en de hoogte van uw eigen bijdrage. U kunt ook eerst contact opnemen met het Juridisch Loket  (0900-8020) en een doorverwijzing voor AFB Advocatuur vragen. U krijgt dan een korting op uw eigen bijdrage.

Rechtsbijstandverzekering

Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft kunt u, onder bepaalde voorwaarden, uw eigen advocaat kiezen.  Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft maar wilt dat wij uw belangen behartigen, kunt u ons de algemene voorwaarden van uw verzekering mailen. Wij controleren dan gratis voor u of u recht heeft op vrije advocaatkeuze.

 

Vrijblijvend meer informatie? Bel  074 30 200 12 en vraag naar Barbera Netters of stuur een e-mail naar info@afbadvocatuur.nl